DÜZ VE VOLANLI ÖRGÜ BAŞLAMA TEKNİK DETAY ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel örgü başlama tekniği sizlere hazırladım ve tam detay anlatımlı video paylaştım.

Bilindiği gibi şiş örgülerde her zaman aynı örgü yaparız oysa ki başlama teknik olarak değişik örgü başlama tekniklerde var bu başlama teknik gibi .

Örgü başlama teknikleri her zaman için bir ters bir düz veya iki ters iki düz olarak ölülerimizi başlarız Bu modelde göreceğiniz hem yakadan başlamalı hem de etek ucunda nasıl başlanır değişik düz örgü ile anlatımlı videoyu sizler için paylaştım.

Değişik çalışma tekniği olan bu örgü modelini Umarım Sizler de beğeneceksiniz yapacak olursanız video anlatımını sonuna kadar izlerseniz değişik bir örgü başlama tekniği elde etmiş olursunuz.

Sayfama her zaman en yeni en güzel örgü modelleri paylaşırken başlama teknikleri de sizler için Fikir olsun diye Değişik buldum Tüm başlama teknikleri sizlere paylaşmak istedim.

Nine kanalım olan korku tarifleri YouTube kanalıma değişik bir başlama tekniğini sizlere hazırladım en yakın zamanda sizlere o başlama tekniğini paylaşacağım eğer takip ederseniz bu değişik örgü modelleri ve başlama tekniklerinden fikir edinebilirsiniz.

Hem yakadan başlayıp hem etek ucunu nasıl başlayacağımız örgü çalışma tekniğini sizlere sundum sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Sevgili örgü sevenler bu güzel başlama tekniğini beğenip yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.