ÖRGÜ YENİ ÖĞRENENLERE İKİ ŞİŞ İLE PATİK YAPILIŞI



Sevgili örgü seven hanımlar yeni öğrenen ve yapmayı sevenler için çok güzel iki şiş ile iki renkli patik çalışmasını sizler için sundum yapılışına gelince sayfanın sonunda yapılışını anlatan tam detaylı video anlatımını paylaştım.

Yapmak isteyip de yapamayanları düşünerek en kolay ve güzel bir patik çalışmasını hazırlayıp sizlerde kendi el işiniz ile patik çalışmanıza yardımcı olmak istedim.

Sayfamda ve kanalım olan orgutariflreri kanalım dan yeni öğrenenlere uygun örnekler hazırladım ve sizler için anlatımlı video yaparak sizlerde el işi yapacağınızı umuyorum.

Arkadaşlar örgü yapmak istediğinizde video anlatımları izleyerek daha kolay çalışacağınızı düşünerek bazı örneklerin yapılış tarifini vermek istemiyorum kolay olsa da sadece haroşe olarak yapılan bu güzel patik sizinde beğeneceğini düşünüp paylaşıp fikir edine bilirsiniz .

Bazı modeller zor gibi görünse de yapınca gerçekten kolay olduğunu göreceksiniz hiç bir zaman modellere bakınca zor diye örnekten vazgeçmemenizi tavsiye ederim.

Bu modeli çok kolay öğrenmek adına bebek veya çocuk patik olarak yapabilirsiniz sayının yarısını kullanarak daha küçük patik olarak çalışabilirsiniz.

Bu kolay ve güzel iki renkli bayan patik öğrenip yapacak olan örgü sevenlere şimdiden keyifli örgüler olsun.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.