BEBEĞİNİ UYUT KALKANA KADAR PATİK HAZIR ÇOK KOLAY TARİFİNE BAK



Merhabalar sevgili anneler bu gün sizlere çok kolay bebeğini uyut kalkana kadar örgü yaparak patik çalışıp giydireceğiniz bir model hazırladım yapılışını anlatan bir video paylaştım .

Video izleyerek ne kadar kolay bir bebek patik olduğunu görüp sizlerde yapacaksınız biraz kolay örgü sizlere yorgunluğunuzu attıracaktır hem kolay hem kullanışlı hem terapi gibi olacaktır denemelisiniz diye düşünüyorum.

Harika bir bebek çalışmasını umarım sizlerde benim gibi beğenecek ve yapacaksınız kolay olduğu kadar çok da güzel görünümlü olduğunu unutmayın .

Bu patik modelini isterseniz süsleyerek daha güzel görsel yapabilirsiniz bebeğiniz uyurken otur 20 dakikada ör giydir bence çok güzel ninni söylerken ör ve kalkınca hazır olsun yada hediye et arkadaşına yeğenine gibi bir çok hediye olarak da yapıla bilinir bir model örgü bazen sıkıyor ya bu kolay olması sizlere terapi gibi geleceğini düşünerek sizlere fikirlerimi söylemek istedim .

Sevgili anneler yine bebekler için sayfamda sizlere çok model paylaştım sayfamı ziyaret ederek yelek hırka ve battaniye gibi modellerde bulabilirsiniz çok güzel modelleri paylaştığımı düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Bu güzel kolay bebek patiği yapacak olan örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.