EN KOLAY KAR TANESİ LİF MODELİN YAPILIŞ TARİFİ



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel tam mevsimi olan çok kolay kar tanesi lif modeli hazırladım ve sizlere yapılışında kolay olsun diye video paylaştım.

Benim çok hoşuma gitti bu güzel kar tanesi örgü lif modeli umarım sizlerde beğeneceksiniz  yapılışı nasıl diye soracak olursanız biraz olsun tarif yaparak anlattım fakat sizlere tavsiyem yapım aşaması  olan video izleyerek hem daha kolay çalışırsınız hemde görselle bakarak daha iyi anlayıp yapacağınızı umuyorum .

Yeni örgü öğrenenler için özelikle video anlatımlar izlemenizi tavsiye ederim çünkü yapılışında değişik kolay çalışma tekniklerden bilgi edinebilirsiniz .

Yine başka model olsun diye düşünecek olursanız sayfamda hem çeyizlik hem sipariş olarak öreceğiniz bir çok lif modelleri paylaştım sayfamı ziyaret ederek bu modellerden fikir edine bilirsiniz.

KAR TANESİ LİF MODEL TARİFİ

 

En kolay kar tanesi lif modeli yapımı Modelimize orta kısımdan 6 numara tığımızla bir halka yaparak başlıyoruz. Bu halkanın içine 6 tane tekli fıstık yapıyoruz. Renk değiştirerek fıstık sayısı 6 sıra olana kadar artırıyoruz. Dilimleri her birine beyaz rengimizle 2 şer adet tepe yapıyoruz. Tepelerin üzerine 2 sıra ikili fıstık yapıyoruz e son olarak kenar oyası yaparak modeli bitiriyoruz. Modelin orta kısmı için dilerseniz bir puf çiçek yaparak dikebilirsiniz.
 Bu güzel ve kolay lif modeli yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

KAR TANESİ ÖRGÜ LİF MODELİ VİDEO

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.