ERKEK ÇOCUKLARA YELEK MODELİ Mİ YOK İŞTE MODEL İLE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler erkek çocuklara yelek modeli isterseniz diye sizlere zigzaklı bir yelek modelin yapılışıyla paylaşıp fikir edinin istedim.

Değişik bir çalışmayı daha sizlere sunmak sizlerde erkek çocuk ve kız çocuklara yapacağınızı düşündüm.

Erkek çocuklara örnek olarak kısıtlı olduğunu bilirim bende erkek çocuk annesi olarak gerçekten zor olsa gerek çünkü kız çocuklara her örnek yakışıyor hele renkleri çok güzel ve çok seçenek var fakat erkek çocuklar belli bir renk seçeneği olduğu için model yapmaktan zor onun için ben her zaman kız erkek olarak eşit tutup modellerimi öyel paylaşıp sizlere fikir vermek istedim.

Örgü olarak aslında kız erkek fark etmez sadece renkler farklı olursa aynı örneği yapabiliriz hele bir de ikiz olarak yapacak iseniz harika olur.

Tarif olarak sizlere vermek istemedim çünkü yapım aşaması olan video görsele bakarak ve yapılış anlatımı tekniği ile izleyerek daha kolay yapacağınızı düşündüm ve vido paylaştım.

Yapılışı kolay olan bu güzel erkek çocuklar için yeleği sizlerde yapmanız için fikir olsun diye sundum umarım sizlerde bu güzel kolay yelek modeli beğenirsiniz.

Değişik örnek yapmak isterseniz bu modeli kullanarak örnek de yaparsanız harika olacaktır iki renk ile örülen bu modelde değişik örnekler kanalım olan orgutarifleri ne bakarak değişik örgü modelleri bulabilirsiniz .

Bu güzel bebek ve çocuk olarak yapacağınız modeli beğenip yapacak olan tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.