İĞNEDEN TIĞA UYARLAMA OYA MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel iğne oyadan uyarlanmış işi olarak yapılan bu güzel oya modelini sunuyorum.

Tülbente uyarlamak için önce motifleri hazırlayıp sonra yapacak olduğumuz tülbende kenar oyası yaparak sabitliyoruz.

Çok güzel iğne oya görünümlü bu Oya modelini Umarım Sizler de beğenip çeyizleriniz için yapacaksınız.

Değişik görseli olan bu güzel oya modelinin Öncelikle Renklerin uyumu Harika oldu sizlerde’de bu renklere dikkat edeceğinizi düşünüyor.
Yine değişik oya modellerini bakıp fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret ederek birçok iğne oya tığ oya olarak paylaştım sayfamda bulabileceğinizi düşünüyorum.

Arkadaşlar Hangi model olursa olsun her ne kadar tarif versem de görseli bakarak çalışmak daha kolay olacağını düşünüp videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim.

Arkadaşta oraya yapımında renklerin uyumuna dikkat edersek yaptığımız Oya tülbent tam uyumlu olacağı için daha da güzel gözükecektir çeyiz hazırlayanlar için bu güzel modeli sizler için paylaştım.

Yapım aşaması olan videoyu sonuna kadar izleyerek sizlerinde bu güzel modeli daha kolay çalışma olasılığı olacağını düşünüyorum.

Umarım bu güzel modelleri beğenip yapacaksınız yapmak isteyen tüm oya sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.