FARKLI TEKNİK ÇALIŞMASIYLA FİYONK NASIL YAPILIR YAPILIŞ ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü sevenler bir çok yerde kullanacağınız güzel bir fiyonk çalışmasını sizlere hazırladım ve yapılışı olan video paylaştım.

Değişik çalışma tekniği ile yapılan bu güzel fiyonk çalışması umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız video anlatımını izlemenizi tevsiye ederim çünkü teknik olarak farklı bir çalışma olduğu için kolay çalışmanıza yardımcı olur.

Bu fiyonk nerede kullanılır sorusuna gelince artık her kes patik çalışmasını yapmakta patiklere ve bere şapka çalışmalarınızda harika görsel yaratacaktır.

İnci ile süslemek dahada harika bir fiyonk oldu sizlerde yapabilirsiniz bir ban dana çalışmasına düz bir örgü bile bu güzel fiyonk eklerseniz har,ika olacaktır.

Yine değişik örgü çiçeklerden ve süsleme motiflere bakıp fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret ederek bir çok süsleme bulabilir ve fikir edinebilirsiniz.

BU GÜZEL ÇALIŞMA TEKNİĞİ BEĞENİP YAPACAK OLAN TÜM ÖRGÜ SEVENLERE ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN.

Fiyonklu toka nasıl yapılır bakıp sizlerde çocuklara yani kız çocuklara yapabilirsin eşine dostuna kız çocuklar için hediye verebileceğin güzel bir çalışma tekniği sundum umarım sizlerde bu güzel çalışmayı beğenecek ve yapacaksınız şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.