HER YAŞA YAPACAĞINIZ BİR ÖRGÜ MODEL OLARAK MODEL YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel değişik örgü modelini sizlere sunuyorum Birçok yerde kullanacağımız bu güzel modelin yapılış anlatımı olan videoyu sizlerle paylaşıyorum.

Arkadaştan değişik görseli olan kolay bir örgü modeli Bu modelin hem kendinize hem çocuklarınıza hem kızlara hem erkek çocuğuna ifade eden bir örnek olduğunu düşünerek sizlere kendi fikirlerimi paylaşıyorum.

Her örgüde olduğu gibi Bu güzel modeli de sizlerin yapacağını düşünüyor ve sunuyorum.

Kız çocuklarına yapacağınız zaman düz olan örgü üstüne değişik süslemeler yaparak çok güzel kokoş hırka ve yelek olarak çalışabilirsiniz.


Çünkü kız çocukları değişik güzel görseli olan her örgülü ve her kıyafeti beğendiği için Bu modelde de değişik görsel yaparak çocuklarınızı istediğiniz örgü modelini Çok rahat giyeceğini düşünüyorum.

Arkadaşlar Bu model nasıl yapıldığı ile ilgili sorunuz olursa ben her zaman bahsederim ki yapılış anlatımı olan videoyu sonuna kadar izleyerek daha rahat çalışacağımızı düşünüyorum.

Bende bir örgü seven olarak bu fikirlerimi sizlere paylaşmak istedim Sizlerin de bu fikirlerime katılacağınız umuyorum.

Yine değişik örgü modelleri yapmak istiyor ve fikir edinmek istiyorsanız kanalım olan orgu tarifleri bakarak birçok örneğe sahip olabilirsiniz kanalıma abone değilseniz ücretsiz abone olabilirsiniz.

Sevgiliye örgü sevenler bu modeli yapılış anlatımı olan videoyu sayfamın sonunda paylaşıyorum Sizler de izleyerek çok kolay yapacağını düşünüp bu güzel çalışmayı yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.