EN KOLAY BERE MODELİN FISTIKLI TIĞ ÖRGÜ YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel fıstıklı tığ işi akşam ör bere modelinin hazırladım.

Çok kolay bir örgü modeli fıstıklı çalışmakta yapılan kolay bir bere çalışması olduğunu düşünerek Sizlerin de bu kış ayında çocuklarına sana kendinize yapacağınızı düşündüm.

Akşam Oturduğun zaman eline el işi alıp biten bir model çok çabuk yapıldığı gibi çok da güzel Görünen bir görseli olduğunu düşünüp Sizlerin de bu modeli beğenip çocuklarınıza veya kendinize yapacağınız olmuyor.

Yine şapka bere gibi modellerden fikir edinmek isterseniz ve değişik olsun biraz zor olsun isterseniz bir önceki sayfalarında sizlere paylaşmıştım sayfamı ziyaret ederek birçok modeli sahip olacağınızı düşünüyorum.

Sevgili örgü sevenler Ben Bu çalışmaları nasıl yapıldığı ile ilgili yorumlarda sizleri yazmadım video anlatımını sonuna kadar izlerseniz yapılış teknikleriyle beraberinde daha kolay yapacağınızı düşünüyorum.

Her zaman örgülerde bahsederim ki yapılış anlatımı herkesin yapılış tekniği farklıdır kolay teknikleri elde edebilmek için video anlatımları izlemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Bu kolay fıstıklı tığ işi bere yapılışını lif çalışmalarında da bu fıstıkları kullanabilirsiniz güzel bir çalışma olarak yapabilirsiniz boyunluk yapabilirsiniz bir bebek mont olarak çalışabilirsiniz demem şu ki örgüler bir yerde kalmaz görmek istediğimiz her yerde kullanmalıyız.

Bu güzel çalışmayı yapmak isteyen örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.