KIZ BEBEKLERE ÇOK GÜZEL KÜRK MODELİN YAPILIŞ TARİFLİ VİDEO



Sevgili örgü sevenler kız çocukları için çok güzel değişik Nako örgü ipi ile yapılan bu örgü modelini kız çocuklara kürk olarak öreceğiniz bir modeli paylaşıyor.

Çok güzel değişik bir örgü modeli olduğunu düşündüğüm ve Sizlerin de kız çocuklarınıza kürk olarak çalışacağınız bir modeli hazırladım yapım aşaması olan video ile beraberinde görsellerle Sizlere fikir amaçlı paylaşıyorum.

Örgü modeli kürk  halini alması için tarakla tarama nızı ve bozulmayacağı görseli güzel gözükecek bir örgü ip çalışması olarak Sizlere fikir olsun istedim.

Yine bebekler için ve kız çocukları için değişik görseller örnek seçimini yapmak isterseniz sayfamı ziyaret ederek birçok modele sahip olacaksınız.

Kanalımda örgü modelleri yapılış anlatımlarıyla videolarımı izleyerek birçok modelin daha çok kolay çalışmanızı yardımcı olacaktır.

Umarım bu güzel modelleri beğenip Sizlerde yapacaksınız her zaman bahsettiğim gibi çalışma tekniklerini elde etmek için videoları sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim.

Örgü modelleri olarak paylaştığım bu güzel hırkayı çalışma tekniğini kullanarak değişik örnekler de yapabilirsiniz.

kürk havasını veren bu güzel hırkayı kız çocuklarınız için tam Mevsimi olarak düşündüm bir modeli sizlere sundum Umarım beğenip Sizlerde yapacaksınız.

Arkadaşlar bu güzel modeli çalışırken aynı model olarak kendinize de uygulayabilirsiniz.

Ben ipin markasını sizlere hiçbir zaman bahsetmedim Çünkü her örnek her iple çalışıldığını düşünüyorum sadece bu kürk havasını verdiği Nako ip olarak sizlere söylemek istedim Sizlerde videoyu izleyince aynı iple çalışacağımızı düşünüyorum.

Kullanılmış olduğu bu iple bir patik de yapabiliriz şapka yapabiliriz boyunluk yapabiliriz çünkü görseli olarak çok güzel göründüğünü Sizlerde modeline baktığınız zaman fark edeceksiniz.

Bu güzel bebek hırkası kürk havasını veren modelimi beğenip yapacak olan sevgili örgü sevenlere keyifli örgüler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.