YENİ DOĞAN BEBEKLERE DİKİŞİSİZ YELEK MODEL YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel yeni doğan bebek yelek modeli ile yapılış anlatımın hazırladım ve siz örgü sevenlere sundum.

Yakadan başlamalı örgü bebek yeleği örgü model olarak harika oldu yapılışı ise dikişsiz olarak yakadan başlamalı bir yelek modeli benim çok beğendiğimi ve sizlerinde beğeneceğini düşünerek paylaştım.

Bize bu güzel yelek modeli hazırlayan ve yapılışı kolay olsun diye anlatımlı video sunan suzan hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim.

Tam detay anlatımlı video izleyerek sizlerinde çok kolayca yapacağınızı düşünüyorum .

Yapılışı olarak artırma işlemini saç örgü model ile yapılır sizlerde bu modeli 0/6 aylık bebekler için çok güzel modeli umarım yapacaksınız bebek yelek olarak dikişsiz olması gerek diye düşünerek bu modeli yapmanızı öneririm.

Bu modeli çalışarak yine başka örgü örneği de uygulayabilirsiniz örnek olarak orgutarifleri kanalımda değişik bebek çocuklar için değişik örneklerde bulabilirsiniz diye düşünerek kanalım,dan bakarak bu modeli değişik çalışabilirsiniz.

Arkadaşlar kanalım olan orgutarifleri abone değil iseniz abone olmanızı öneririm değişik örgü modellerden bilginiz olacağını düşünerek sizleri üye vaya takip edin derim.

Yine değişik örnekler için suzan hanımı da takip edebilirsiniz bu kanalda da değişik çalışmalar mevcut.

0,6 yaş bebek yeleği yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.