NOEL KONSEPTİ YENİ YIL HEDİYELİK LİF MODEL YAPILIŞ ANLATIMIYLA



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel yeni yıl için hediye yapacağınız bir lif model çalışmasını sizlere sundum.

Yeni yıla girmeden hazırlayacağınız  güzel bir hediyelik lif modeli ile yapılış anlatımını sizlere paylaştım.

Değişik bir lif çalışması hem kendin veya çeyizlere de yapabileceğiniz güzel düşünülmüş bir lif modeli olduğunu düşünerek sizlere paylaşmak istedim.

Renkleri ile harika noel hediyesi olarak düşüne bilirsiniz.

Yine hediyelik çalışacak olursanız sayfamda bir çok kolay ve güzel modeller var fikir edinmek için ziyaret etmeniz yeterli olacağını düşünüyorum sizlerde bu modeller hakkında yorum yaparsanız sevinirim.

Arkadaşlar yapılış olarak sizlere tarif vermedim çünkü tariflerden ise video anlatımını izleyerek daha kolay çalışacağınızı düşündüm ve video anlatımını paylaştım.

Tarif olarak ne kadar tarif etsem de sizlere yine video anlatım kadar öğretici olmaz çünkü bende bir örgü seven olarak görsellere bakarak daha rahat çalışılır  diye düşünerek izlemek en mantıklısı olur.

Bize bu güzel modeli düşünüp de hediye yapmamız için fikir veren ve yapımında kolay olsun diye tam detay olarak anlatımlı video hazırlayan  arzu hanıma buradan çok teşekkür ederim .

Bu güzel hediyelik noel konsept çalışacak olan örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.