ÜÇGEN ŞAL MODELİ KABARTMALI YAPMAK İSTEYENLERE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel kabartmalı üçgen şal modelin yapılışını sizlere paylaştım.

Değişik bir model olarak daha önce bu örnekten yapılışını anlatan bir video hazırlamıştım orgutarifleri youtube de fakat fatma hanım bu modeli üçgen şal olarak hazırladı ve hem yapılışını anlatıp hemde görsel olarak modeli sizlere sundu bende sizlere model konusunda yardımcı olmak için sayfama yer vererek paylaşmak istedim.

3D ÜÇ GEL ŞAL MODELİ
KABARTMALI  ÜÇ GEL ŞAL MODELİ

Her zaman en güzel değişik modellerden sizlere fikir olsun diye paylaşıyorum umarım sizlerde bu güzel modelleri beğenip yapacaksınız eğer modelleri beğenip yapacak olursanız video anlatımını sonuna kadar izleyerek yapmanızı öneririm çünkü her örgü sevenin yapım çalışması farklı sizlerde yeni çalışma tekniği edinmiş olursunuz diye düşünerek fikrimi paylaştım.

Tığ işi kabartmalı üçgen şal modeli
Tığ işi kabartmalı üçgen şal modeli

Bu güzel kabartmalı model çalışmasını yelek olarak da çok güzel olacağını unutmayın ben denedim ve çalıştığım için sizlere öneriyorum.

Arkadaşlar bir örnek yaptığımızda bir yerde kalmasın derim evet bu model i,le yelek hırka şapka gibi örgü modellere kullanarak harika olacağını unutmayalım.

Yine değişik model şal veye başka çalışma örneklerden bilgimiz olsun isterseniz sayfamda bir çok modellerin olduğunu unutmayın sayfama üye veya takip etmeyi unutmayın yine çok güzel modeller hazırladım ve yapılışını en yakın zamanda sizlere paylaşacağım şimdi bu güzel örnek olarak çalışma modeli severek örgü yapacak örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.