LİF ZADE YENİ MODEL LİF ÇALIŞMA ANLATIMIYLA BAKALIM MI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel bir lif modelini sizlere paylaşıyorum bir önce ki sayfamda bu modelin yuvarlak olarak lif modeli sunmuştum .

Sayfamda yuvarlak olarak sunduğum bu modelin yıldız çalışarak sizlere değişik görsel olsun hem yuvarlak olarak hem kese lif çalışarak hemde bu model gibi yıldızlı çalışarak bir çok görsel şalışabilin istedim ve yapılış anlatımı olan video paylaştım.

Sayfama her zaman değişik en güzel modelleri paylaşarak sizlere model ve örnek konusunda yardımcı olduğumu düşünüyorum sizlerde yorum yaparsanız sevinirim.

Bize bu güzel lif zade modeli pembe hanım hazırladı ona buradan çok teşekkür ederim.

Yapılışına gelince video anlatımını sonuna kadar izleyerek daha kolay çalışacağınızı umarım ben tekrar anlatmak istemedim çünkü hem görsele bakarak hemde kaç ilmek hangi sıra diye anlatım izlemek daha mantıklı geldi ve sizlere video paylaşıp sizlere izlemenizi önerdim.

Arkadaşlar sayfamda yine çok güzel modellerden fikir edinecek olursanız sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Sayfamı takip ederek veya üye olarak bir çok lif modellerden ve diğer örgü modellerden iljk sizler haberdar olacaksınız .

Bu güzel lif zadem lifi yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.