ÇİLEK TARLASI HARİKA LİF ÇALIŞMA TEKNİĞİ İLE ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yeni bir tasarım olarak lif modeli hazırladım ve sizlere sundum .

Daha önceden sayfama değişik bir model olarak sizlere paylaştığım bu güzel çilek tarlası modeli şimdi lif model olarak sizlere sundum.

Evet her zaman bahsettiğim gibi şimdi değişik bir model olarak yani lif olarak sizlere sunuyorum değişik model olarak her yerde kullanılır olduğu bu güzel örnekleri sizlere bahsettiğim gibi önce örnek nasıl yapılır öğrenmektir sonrada hangi modele uygulamak.

Aslında değişik model değildir örnek değişik olarak modele uygulamaktır diye düşünerek kendim fikirlerimi paylaşmak dayım.

Arkadaşlar bu modelle neler yaparız sorusuna gelince evet nereye uygularız.

Bu örnek ile bebek hırka yapılır yelek yaparız.battaniye yaparız şapka boyunluk olarak yapabiliriz ve daha bir çok yerde kullanabiliriz çünkü tığ işi olarak harika örnek olduğunu düşünüyorum  sizlerde beğenecek ve yapacaksınız.

Ben sizlere nasıl yapılır ile ilgili bilgi vermekten se sizler bu modeli hazırlayan ve video sunan video izlemenizi öneririm çünkü hem yapılışı görün hemde görsel ile çalışmak daha kolay olacağını düşünerek sizlere söylemek istedim.

Yine değişik örnek ile ilgili bilgi edinmek isterseniz isterseniz sayfamdan bakın isterseniz kanalım olan orgutarifleri youtube kanalım dan fikir edinin çünkü bir çok model sizler için paylaşıyorum .

BU 3D BOYUTLU BU GÜZEL LİF ÇİLEK TARLASI MODELİ YAPACAK OLAN SEVGİLİ ÖRNEK ARAYANLARA SUNDUM ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.