ÇOK KOLAY ÇOCUK YELEK MODELİN PETEK ÖRNEK ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel ve çok kolay bir yelek modeli sizlere hazırladım yapım anlatımı olan video paylaşarak siz örgü sevenlere kolay olsun istedim.

Erkek çocuklar için güzel bir model sizlerinde beğeneceğini umarım yapılış anlatımını izleyerek sizde kolayca örneği yapacaksınız her zaman örgü modelleri sunarken sizler için yapım aşaması olan video paylaşırım ki yaparken sizde kolayca yapın diye.

Örnek yapılışı kolay sadece siz bu modelin şekli ile ilgili video anlatımını izlerseniz modeli kullanarak değişik örneklere yapabilirsiniz değişik örnekler için sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Bazen model beğenip örnek dikkatimizi çekmez bu model kolay diye düşünürseniz dediğim gibi modeli kullanarak değişik örnek yapın .

                   Yelek ön parça çalışması

 

Ben bu modeli ve örneği beğendim fakat kız çocuklara değişik örnek yapabilirsiniz model güzel .

Bu modeli büyük çocuk veya kendin için de yapabilirsiniz şiş biraz kalın ve boy uzatarak yapabilirsiniz daha önce bu modelden sizlere paylaştım .

İstediğiniz renkler ile de yapabilirsiniz kesim nasıl yapılır sorusuna gelince video anlatımını izleyerek yapacağınızı düşünerek yorum yapmadım sizler de izleyeceğinizi düşünüyorum her zaman derim ya görerek yapmak daha mantıklı diye anlatımı güzel olunca anlayarak yapmanızı düşünüyorum.

                  Petek örgü model çalışması

Petek örgü modeli bir çok örgüde kullanabiliriz sadece bu yelek olarak düşünmeyin her zaman değişik örgü yapacağımızı unutmayalım örgü her yarde güzel olur.

Sevgili örgü sevenler bu kolay güzel bebek çocuk yelek modeli beğenip de yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.