YILLARIN ESKİTEMEDİĞİ BİR ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



orgutarifleri

Sevgili örgü sevenler yine çok güzel ve yıllardır var olan ajurlu bir örnek yapılışını sizlere anlatım ve sizler için model olsun isteyerek paylaştım.

Sayfamda ve kanalım olan orgutarifleri de ajurlu olarak çalıştığım bir çok örnek bulunmakta sizlerinde beğeneceğini düşündüğüm bu modelleri sizlere model arayanlar için fikir olsun istedim ve paylaştım.

Arkadaşlar her ne kadar eski örnek olsa da bu model çok güzel ve dilimli olarak da kullanabilirsiniz isterseniz lastikli olarak kullanabilirsiniz her örgüde olduğu gibi bu örneği de her örgü modellere yapabilirsiniz.

Değişik olsun isterseniz de kanalımda yapılışını anlatırken biraz olsun bahsettim izlerken de bu değişiklik nasıl yaparız konusuna fikir edine bilirsiniz .

Renk olarak bahsederim evet örgülerde her zaman renkler çok önemli örneği gösteren renktir .

YAPILIŞ TARİFİ

Bu modeli nerede kullanmalıyız hırka yelek şapka ve atkı yapabiliriz ister dilimli şeklinde kullanırız isterseniz altı

lastik başlayarak yapabilirsiniz.

Modelime 11 ilmekle başlamaktadır önce 2 sıra haroşe çalıştım sonra üstüne örnek kurulumunu yaptım kenar ilmek olarak 2 ilmek ördüm 2 ilmek testim 2 ilmek daha kestim artırdım düz ördüm artırdım 1 ilmek düz ördüm artırdım düz ördüm ipim önüne gelecek şekilde aldım artırdım ikili keserek 4 ilmek oluşturdum ve bu şekilde örnekleri mi devam ettim.
Arka yüzü ters olarak ördüm
Yine ön yüzüne geldim 2 kenar ördüm 2 kestim 2 kestim bir artırdım bir artırdım oluşturdum yedi ilmek olacak şekilde ördüm ve artırdım.

Tekrar örneği bu şekilde arttırarak ve ikili keserek örneğimi oluşturdum arka yüzü ters ilmek çalışarak drama tamamladım sırama gelince düz olarak 4 sıra ölecek şekilde örgümü tamamladım yine 4 sıra sonunda örnek kuruluşunu yaptım.
Örneğim oluşmaktadır detayları video anlatımı olan videomda izleyerek yapabilir.

Arkadaşlar yılların eskitemediği bu güzel örneğimizde videoyu izleyerek Sizlerde çok rahat bir şekilde görebilirsiniz ve küçük detayları da anlattığım aralarında söyledim oradan da fikir edinerek sizlere de değişik görseller yaratabilir.

Bu güzel örgü modeli yapmak isteyen sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.