İKİ ŞİŞ İLE BURGULU PATİK NASIL YAPILIR VİDEO ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine değişik ve güzel şiş ile yapılan bir model patik yapılışını hazırladım.

Değişik örgü tekniği ile yapılan bu güzel patik modelini nasıl yapılır diye düşünmeyin çünkü yapılışını anlatan bir video paylaştım tam detay anlatımını izleyerek sizlerde daha kolay çalışarak yapılışı kolay olacağını düşünüyorum.

Değişik örnekler ile yapacağınız bir patik modeli istediğiniz örneği kullanarak bu modele uygulayıp değişik örnekli bir patik de yapabilirsiniz .

 

 

Örnek olarak kanalım olan orgutarifleri ne bakarak bir çok örnek yapım aşamaları var saç örgü örneği b unun gibi patik çalışmalara harika olacağını düşünerek sizlere fikrimi paylaşmak istedim.

Bu gösterişli örgü şiş ile yapılan patik sizlerinde beğeneceğini umarım sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Değişik örneklerden de bilgimiz olsun fikir olarak bakmak isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacağını düşünüyorum hem kanalımda değişik ve çok güzel örnekler var hemde sayfamda değişik modeller mevcut.

Arkadaşlar bu modeller sadece patik  te uygulanmıyor tabi ki her örnek gibi yelek hırka model olarak da yapabilirsiniz önemli olan örnek yapılış tekniği öğrenmeniz .

 

Siz örgü sevenler modeller benden yapması sizden olarak sizlere en güzel en yeni modellerden haberdar etmek için burada olduğumu unutmayın üye veya abone olarak da takip edebilirsiniz .

Bu güzel şiş ile çalışılan örgü patik modeli yapmak isteyen örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.