YILDIZ LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



 

Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel yıldız lif modeli yapım aşaması ile beraberinde bizlere Fikir olsun diye paylaşıyorum.

Yıldız tekniği çalışarak yıldızlı nefsinizi hazırladı 6 parçadan oluşmaktadır.

Lif müziğin üstüne çiçek motiflerle ve İnci dikerek harika bir lif elde ettik.

Sizlerin de bu lif modelini beğeneceğini umuyorum arkadaşlar nefes çalışması Her işte olduğu gibi Yıldız tekniği ile çalışılmaktadır fakat bunu yapılış anlatımını izleyerek motifleri birleştirmeyi ve tekniği öğrenmeniz için sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim.

Değişik çiçekler yaparak ve değişik renkler kullanarak güzel lif modelleri elde edebilirsiniz.

Arkadaşlar bu çiçek motifleri Bir önceki Sayfamda paylaşmıştır değişik çiçekler yaparak değişik renkler kullanarak sizde bu 6 parçadan oluşan yıldız lif yapabilirsiniz.

Yine sayfamı ziyaret ederek birçok lif-modelleri ulaşır değişik görselleriyle beğeneceğinizi umarak sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Bir de bu lifi tarifini veren Suzan Hanım’a buradan teşekkürlerimi iletirim.

Lif modellerinden esinlenir çiçek motifleri veya lif çalışma tekniği ile birçok örgü elde edebiliriz.

Nasıl mı

Lif çalışma tekniği ile şapka yapabiliriz patik yapabiliriz mutfak peçetesi olarak kullanabiliriz yaptığımız fıstık tekniği ile birçok örnek oluşturabiliriz Önemli olan yıldız lif çalışma tekniğini tam Detay olarak öğrenmektir.

Değişik görsellerle renk geçişleri olan lifleri birçok paylaşımı yaptım Siz de bu paylaşımlara bakarak edinebilirsiniz.

Lif çalışmasında hep aynı çalışma tekniği değildir herkesin yapım aşaması farklıdır renklerin geçişleri ve desenleri farklı olduğu için her beğendiğiniz modeli yapım aşamasına izleyerek yapmanızı tavsiye ediyorum.

Sevgili örgü sevenler Umarım bu modelleri ve çalışmalarımı beğeni ile takip ediyorsunuz Eğer sayfama üye ve kanalıma abone değilseniz abone olmayı sayfama takip edip Üye olmanızı tavsiye ederim.

Sizler için en yeni ve en güzel örgü modelleri paylaştığımı düşünerek Ve Sizlere fikir vermek adına burada olduğumu düşünüyorum.

Sizlerin de yorumlarınızı bekliyorum şimdi bu güzel modeli Yıldız tekniğe çalışmasıyla 6 parçadan oluşan nefsimizin nasıl birleştirdiğimizde ve nasıl çalıştığımızı süslemelerine nasıl yaptığımızı görmek için videomuzu izlemenizi izleyerek daha kolay yapacağınızı düşünerek şimdiden Sizlere kolay gelsin İyi seyirler dilerim

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.