ÇEYİZLER İÇİN HARİKA BİR HAVLU KENAR ÖRNEK YAPILIŞI



Merhaba sevgili örgü severler bugün sizlere çok güzel kayalıklar arasında Laleler olan bir havlu kenarından bahsetmek istiyorum

Arkadaşlar çok değişik ve güzel bu renkleri ile uyumlu olan bu havlu kenar örgü modelini tığ işi olarak çalışılmış ve çeyizlik olarak çok güzel olacağını düşünüyorum yeni bir tasarım havlu kenarı arkadaşlar örnek olarak ve diğer çalışmalarında da kullanabilirsiniz bir dantel olarak oluşturabilirsiniz.

Çok güzel bir örgü modeli havlu kenarları örgü modellerinin arasındaki küçük motifleri alarak bir Oya dönüştürebiliriz Arkadaşlar bir tülbent çalışması yapabiliriz çok güzel olacağını düşünüyorum yeni ve değişik modeller aradığınızda küçük bir detayla örneklerimiz çok daha güzel bir hal alabiliyor ama rengi ile Ama küçük bir dokunuşla Oya olarak çalışarak ya da motifleri büyüterek bir deve olarak da kullanabiliriz bunu da yapabilirsiniz Arkadaşlar ben sizlere bugün bu havlu kenarı örgü modeli.

 

Yapılışını önce bir Tabandan teli ile başlıyoruz Arkadaşlar 50 numara bir ip kullanılıyor beyaz zemin olarak kullanıyoruz 22 numara tığ kullanıyoruz ilk başta dantel olarak bir Trabzon yapıyoruz arkadaşlar zincir çekerek çalışıyoruz 20 ile başlıyoruz havlunun enine genişliği kadar yapıyoruz onun üstüne de kayaları yapıp sonra aralarına

Tabii ki bunları eşit olması gerekir kayaların arasında Lalelerimizi yerleştiriyoruz renk olarak da istediğimiz renkleri çalışabiliriz Çok hoş çok güzel olan bu havlu kenarını çeyiz evinize yapabilirsiniz ya da dediğim gibi küçük bir detay yaparak değişiklik yaparak bir süsleme aleti süsleme olarak da kullanabiliriz.

Bu modeller için kolay olacak olan anlatımlı video sundum izleyerek yapacağınızı umarım  yine değişik örneklerden de bilgim olsun isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Havlu kenarı örgü modelini yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler dilerim

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.