TAVŞAN FİGÜRLÜ BEBEK BATTANİYE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü seven arkadaşlar yine çocuklar için tam örgü mevsimi olduğunu düşünerek siz annelere ve anne adaylarına bebek battaniye figürlü olsun isterseniz işte model işte yapılış anlatımı sizlerle buluşturdum.

Değişik ve çok güzel bir bebek battaniyesiyle sayfama devam edip sizleri bilgilendirmek istedim yapılışına gelince sevgili örgü sevenler ben yapılış ile sayı yazarak anlatmak istemedim çünkü yapım aşamalı video sayfamın sonunda her zaman yapılış video bulunur sizler daha kolay yapmanız için tam detay ve görseli görerek çalışmak daha mantıklı geliyor onun için video anlatımını izleyerek yapabilirsiniz diye düşünüyorum

Tavşanlı bebek battaniye modeli yaparken şunu düşünerek figürler her yerde kullanabilirsiniz figürlere dikkat edip her figürü yapın ki değişik bir örgülerde kullanın patik olur şapka olur veya battaniye çalışmalar da çok rahat kullanabilirsiniz.

Arkadaşlar bu güzel çalışma sizlerde bebek,lerinizin en çok kullandığı battaniye yapmanız için güzel bir model olduğunu düşünüyorum bebekler için yaz kış demeden kullanabilir olduğumuzu unutmayalım çünkü bebekler için her zaman battaniye kullanılır işe size güzel bir battaniye çalışması yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.