GELİN TACİ ÖRGÜ TIĞ İŞİ ÜÇGEN ŞAL MODEL ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok kolay ve çok güzel olan bu üçgen şal modeli sizler için hazırladım ve yapım aşaması olan video ile paylaştım.

Yine çok güzel gelin tacına benzer üçgen şal modelden fikriniz olsun istedim yapım aşamalı video izleyerek sayıları ve başlamama tekniğini öğrenebilirsiniz.

Arkadaşlar bu güzel modellere benzer ve hem kolay hem değişik örnekler için sayfamı ziyaret ederek bulabilirsiniz üye olarak sayfamda paylaştığım her modeli ilk sizler göreceksiniz .

Gelin şal olarak yapabilirsiniz bu aylarda çok ihtiyaç duyduğumuz bu modellerden sayfamda çok olarak var her biri çok güzel ve sizlerinde beğeneceğini umarım bize bu gelin şal modeli fatma hanım hazırladı ve anlatımını yaptı bende sizlere sunmak istedim buradan kendisine teşekkürlerimi iletirim.

Bu modeller ile ilgili yorumlarınızı beklerim şimdi bu üçgen gelin şal modelini severek yapacak olan tığ işi sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.