NOHUT ÖRGÜ MODELİN TEKNİĞİ İLE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yeni anlatımımla sizlere nohut örgü modeli hazırladım ve yapılışı kolay bir yöntem ile çalışarak sizlere sundum.

Evet belki bu modeli nohut model olarak belki bir çok kez görmüş olabilirsiniz fakat hem çalışılmış olan bir model görseli sizlere sundum hemde nohut örnek çalışmasını kolay olarak çalışıp fikir olsun istedim.

Arkadaşlar her zaman örnek çalışmaları en kolay nasıl yaparız diye düşünerek kolay çalışmayı sizlere hazırlayıp paylaşmak sizlere sunmak için burada olduğumu unutmayın .

sayfamda ve kanalım dan her örgü ve el işleri bulabilirsiniz sadece sayfama ziyaret etmeniz yeterli olacaktır eğer modellerden yapamaz olursanız yorumlardan bildirmeniz yeterli sizlere anında yardımcı olacağım .

Evet model ile ilgili biraz konuşalım bu model de diğer örneklerde olduğu gibi görmek istediğimiz her yerde güzel olacaktır birde bu örnek size çocuk yelek olarak fikir olsun diye modeli de paylaşarak bilginiz olsun dikişsiz yapılan çok hoş bir model birde minik kabarıklar ile nohut örnek olunca gerçekten çok güzel oldu bu model çalışması bir çok yerde görseniz de benden de dinleyip yapımda kolay olduğunu görün istedim teknik değişik çalışmaları sizlere sunduğumu düşünerek sizlere fikirlerimi paylaşıyorum.

Ever arkadaşlar bu güzel eski örnek olsa da örnek yapılınca her zaman yeni model olarak devam eder bunu unutmayın ve nohut örgü modeli beğenip yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.