ŞAHANE ÇEYİZLİK KOLAY LİF MODEL ÇALIŞMASINA BAKALIM



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel kibar bir lif modeli hazırladım ve yapılış anlatımlı video paylaşarak sizlere kolaylık olsun istedim.

Şahane çeyizlik lif modeli siz çeyiz hazırlayanlara kolay olacağını düşünerek sundum yeni yapacak olan lif çalışmasını daha kolay yapacaksınız.

Değişik ve daha kolay veya güzel model tercih ederseniz sayfamı ziyaret ederek bulabilirsiniz.

Evet lif çalışması belki hepsi aynı olabilir fakat renklerin geçişleri hakkında bilgi edinmeniz için yapım aşaması olan video sonuna kadar izleyerek yapacağınızı umarım.

Bize bu güzel ve kolay modeli arzu hanım hazırladı ona buradan çok teşekkür ederim.

Bu çalışmayla sizlere bir fikir sunmak isterim bence bir trabzan çalışarak bu modeli kullanarak bir supla yapabilirsiniz çok güzel bir çalışma olacaktır diye düşünerek fikrimi soylamak istedim.

Her zaman bahsederim değişiklik yapmak için başka model aramaya gerek yok sadece modeli kullanarak uyumlu çalışmaktır örnek yapacağınız zaman önce ne yapacağına karar verilir sonra uygulanır ki model de değişik görsel yaratalım.

Sayfamda dantel etek modeli paylaştım değişik danteller ile yapılacağını söyledim işte bu lif çalışmasıyla isterseniz yuvarlak olarak tabak altı veya peçetelik yapabilirsiniz değişikliği kendiniz yaratabilirsiniz.

ŞİMDİ BU KOLAY ÇEYİZLİK LİF MODELİ YAPMAK İSTEYEN ÖRGÜ SEVENLERE KOLAY GELSİN.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.