BADEM MODELLİ DANTEL ETEK YAPILIŞ ANLATIMINA BAKALIM



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel yaza damgasını vuracak dantel işlemeli bir etek çalışmasını sizlere paylaştım.

Çok güzel bir dantel etek çalışmasını yapılış anlatımla sizlere örnek olsun istedim bizlere bu güzel modeli tasarlayan ve yapmanız için kolay olsun diye tam detay anlatımlı video hazırlayan arkadaşım suzan hanıma çok teşekkür ederim .Arkadaşlar dantelle her model olacağını bu etek çalışmasında görmüş olmalısınız yani bu model sizlere değişik fikirler olacağını umarım sizlerde kendinize yaza hazırlı,yacağınızı  düşünerek bu modeli paylaşmak istedim yaza hazır olsun diye paylaşarak sizlerde bu güzel modelle eteğiniz olsun .

Evet arkadaşlar bu güzel modele yorumlarınızı beklerim suzan hanım anlatımıyla sizlere sundu ve sizlerde sonuna kadar izleyerek yapacağınızı düşünüyorum.

 

Etek renk olarak harika oldu içine astar dikilerek içini göstermeyecektir sizlerde çocuklara veya genç kızlara harika model olduğunu düşünerek fikirlerimi paylaşıyorum .

Bademli dantel etek yapım aşamasını yorum olarak anlatmak istemedim çünkü çok güzel tam detay anlatım var sizlerde izleyerek kolaylıkla yapacağınızı umarım yine yapmakta zorlanırsanız yorumlardan bana ulaşıp sizlere fikir verebilirim .

Dantel olarak sayfamda bir çok var oradan bu görseli düşünüp yapabileceğiniz örnekler mevcut bakıp model olarak düşünebilirsiniz dantellerden yapabilirsiniz bu model ile elbisede yapabilirsiniz yada bir büstiyer tarzı düşünebilirsiniz yarım olarak yani çok güzel olur yaza bu etek tam damgasını vuracak diye düşünüyorum çünkü artık dantelli elbise veya etekler moda olduğu bir dönemdeyiz ve kendin küpuru,nü kendin yap derim çok güzel ve istediğin renkler ile çalışabileceğinden daha güzel olacaktır.

Bu güzel dantel etek çalışmasını yapacak olan sevgili örgü sevenler şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.