2020 YE DAMGASINI VURACAK EN GÜZEL HAVLU KENARIN MODELLERİ İLE ÇALIŞMASI



Sevgili örgü sevenler yine yaza damgasını vuracak çok güzel havlu ucu dantel modellerden bir kaçını seçip sizlere yapım aşamasıyla paylaştım.

Her biri ayrı güzel renkleri ile harika havlu kenar örnekleri sizlere buluşturup siz örgü sevenlere model konusunda fikir edinin istedim.

Bir kaç modelim zaten sayfamda yapılışlarını anlatan video paylaşmıştım şimdide bu güzel modellerin bir kaçını yapım aşaması olan video paylaştım diğerleri de fikir edinmek adına sizlere sundum sizlerde bu güzel modelleri çeyizlerinize yer vereceğinizi düşünerek model konusunda fikriniz olsun istedim.

Arkadaşlar eğer sayfamı takip ederseniz çok güzel örgü el işi ve bir çok konuda sizlere bilgi verecek olduğumu unutmadan sizlerinde bizi takip edeceğinizi umarım .

İğne oyasını aratmayacak çok güzel tığ işi havlu ucu olarak kullanacağınız bir çok modelim var ve sizlere paylaşmaktayim sizlerde yorumlarınızı esirgemez iseniz sevinirim.

Renkleri ile harika bu modeller 2020 ye en güzel tığ işi olarak seçileceğini düşünerek sizlerinde bu güzel dantel uçlardan bilginiz olsun istedim.

 

Bu güzel iğne oyasını aratmayacak olan havlu kenar örneklerden oya yaparak değişik örneğiniz olur deneyin bence sayıları azaltarak yada ince ip kullanarak yaparsanız oya olacaktır yada sadece çiçekleri kullanarak uyarlayabilirsiniz.

Yine çok güzel kabartmalı gül örnek ve yapım aşaması sundum bir kaç modeli sunarak fikir edinin istedim tabi ki havlu ucu bu kadar model değil sizlere arta ara paylaşarak bilgilendiririm fakat takip etmiyorsanız takip etmenizi öneririm

Bu güzel modellerden yapacak olan sevgili hanımlara şimdiden iyi izlemeler ve kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.