SONBAHAR AĞACI ÖRGÜ LİF MODELİN YAPIM AŞAMASI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel mevsimine uygun olan bir lif model ile karşınızdayım .

Değişik ve güzel modeller ile sayfamdan sizlere fikir amaçlı paylaşımlar yapmaktayım sizlerde bu güzel modelleri diğer modellerden haber almak için ve burada kalmam için paylaşarak desteklemenizi yorumlarınızı beklerim çünkü yorumlarınız ve paylaşımlarınız benim için çok önemli olduğunu unutmayın.

Model çalışmasında video anlatımı baştan sona izleyerek kolayca yapacağınızı düşünüyorum.

Yine değişik lif çalışmaları için link tıklamanız yeterli olacaktır sayfamda sizlere en güzel modelleri sunduğumu düşünerek fikrimi söylemek istedim.

Her zaman sizlere söylemek istediğim renklerin uyumuyla ilgili bu lif modelinde görüyorsunuz çünkü son bahar ağacı olarak harika bir renkler ile çalışılan bu lif modeli umarım diğer lif modeller gibi bunu da beğenerek sizlerde yapacaksınız.

Lif çalışması her lif örgü gibi bu model de fıstıkla yapılmaktadır fakat sizlerin takip etmeniz gereken şu renkleri doğru yerde kullanabilmek ve görsel de bu lif modeller gibi görünmesi için yapılış videoyu sonuna kadar izleyın derim.

Arkadaşlar bu model sadece lif olarak düşünmeyin şiş örgülerde de bu ağaç modeli uygulayabilirsiniz yada bebek battaniyesinde uygulayın harika bir sonbahar battaniye olacaktır.

Her ne keder çiçekleri olsa da son baharda çiçeklerde açar sıcak geçen bahar kandırır bazen ağaçları işte bu model gibi .

Şimdiden bu sonbahar örgü modeli yapacak arkadaşlara kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.