RİCAM ÜZERİNE ÖRÜLEN ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler kendinize ve çocuklara yapacağınız saç örgülü boyunluk ile şapka modelin yapılışından bahsederek devam edelim .

Saç örgü modelin nasıl yapılır diye düşünenler için yapılışını anlatan video paylaşarak fikir edinmenize yardımcı oldum sayfam da ve kanalımda yine değişik saç örgü modeller mevcut sayfamı yada kanalıma bakarak modellerden fikir edinip bu düğmeli modelden yapabilirsiniz saç örgü bilmeyenler için güzel bir model ve anlatımını sundum .

Arkadaşlar bu model,in değişik örnekle kanalım orgutarifleri olarak bulabilirsiniz değişik örnek fakat fikrimi orada sizlere anlatmıştım oradan da fikir edinmenizi öneririm.

Evet saç örgü nasıl olur ve yapılışı nasıl video anlatımını izleyerek çok kolay yapabilirsiniz aynı model çalışmasıyla değişik örnekleri kullanabilirsiniz fakat çalışma aynı olursa hem şapka olarak hemde boyunluk olarak kullanabilirsiniz kordon iple bağladığınız yeri  açık tutarsanız boyunluk olur sıkarsanız şapka olarak kullanabilirsiniz çok güzel düğmelerde aksesuar olarak harika görsel oluşturuyor.

Arkadaşlar bir çok örgü modeli sizlere paylaştım fakat saç örgü nasıl yapılır diye örneği anlatmadım diye şimdi sizlere bu anlatımı sunuyorum.

umarım beğenirsiniz sizler için çok kolay ve en güzel modelleri sunuyorum sizlerde yorumlarınızı beklerim bu güzel saç örgü nasıl yapılır ve boyunluk nasıl olur diye düşünmeden yapacağınızı umarak sizlere şimdiden kolay gelsin.

Yapılış anlatımını hazırsanız izleyelim ve bu güzel modeli beraber çalışalım.

İyi seyirler kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.