ÇOK KOLAY YUVARLAK LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yeni ve hem güzel hem kolay bir lif modeli hazırladım ve sizlere yapış anlatımını sunan bir video paylaştım .

Sayfamda bir çok değişik video anlatımlı lif modeller sunmuştum şimdide bu kolay yuvarlak bir lif modeli de sizlere fikir olsun istedim yapım aşamadan bahsetmeden önce lif yapılışı fıstıklardan yıldız şeklinde olması fakat renk geçişleri sizlere görsel ile sunmak ve sizlere renklerin geçişleri ile bilgi vermek için bu modelleri paylaşmak istedim.

Biraz yapım aşamadan bahsedelim nasıl yapılır.

çiçekli yuvarlak lif modeli yapımı Modelimizin yapımında 6 numara tığ ve 3 renk lif ipi kullanılıyor. Orta kısımdan başlanan model yıldız tekniğiyle örülüyor. Yuvarlak olarak başlayıp yıldız olarak devam eden model son olarak yine yuvarlak formda sonlanıyor. Kenar oyası için ikili fıstık yapıp kapatıp tepesine fıstıklar yapıyoruz. Orta kısmı boş olmasın derseniz puf çiçek yapıp dikebilirsiniz.

Bu kolay lif modelini beğenen arkadaşlar yapmak isterseniz şimdiden kolay gelsin.

Ortasına istediğiniz çiçek kullanabilirsiniz şimdi yapmak için hazırsanız izleyerek nasıl yapılışı var izleyelim

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.