ÇOK AMAÇLI TIĞ İŞİ MOTİFLER VE YAPIM AŞAMALI VİDEO



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel çok amaçlı kullanacağınız bir motif ile yapım aşamalı video sizlere hazırladım ve sundum.

Renkli ipler ile harika görseli olan bu motiflerden bir çok örgü yapabiliriz bebek battaniye olarak kırlent olarak veya bir çok yerde kullanmak için güzel bir fikir olan motif yapım aşamasını izleyerek sizlerde kolayca yapabilirsiniz.

Değişik renklerin kullanarak veya artan ipleri değerlendirerek yapabilirsiniz her yerde güzel olacaktır.

 

 

Arkadaşlar bizlere bu modelden faydalanmak için hazırlayan ve yapım aşamalı video paylaşan muhteşem liflere buradan teşekkürlerimi iletirim.

Bir hırka çalışabilirsiniz uzun yelek yapımında ucuna motifleri kullanarak yelek harika olacaktır diye düşünerek fikrimi söylemek istedim.

Yapılışında sizlere kısaca anlatmak istedim nasıl yapılır.

Çok amaçlı motif….Bir cok yerde kullanılabilir bir model..rengarenk ipleri değerlendirmek için çok güzel bir alternatif

Gerekli malzemeler 1…Rengarenk ipler 2.3 numara tığ kullandım ..birde makas ister hırka ister kırlent..ister battaniye dilerseniz lif..veya çanta vb..6 zinzir ile ve 16 zincirle başlanıyor motif artırmalarından sonra üst kısmı çiçek motifi örülüyor çok akıcı çok eğlenceli bir model bir o kadar da şık bir model örecek hanımlara şimdiden kolay gelsin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.