KABARTMALI LASTİKLİ SAÇ ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel lastik çalışmasıyla kabartmalı lastık  saç örgü modelin yapılışını sizlere anlatımını yaparak fikir olsun istedim.

Yapım aşamalı bu güzel modeli umarım anlatımım ile beğenecek ve yaparken de izleyerek kolayca yapabilirsiniz.

Değişik modelleri sizlere sunmak ve değişik örnek yapımında sizlere yardımcı olmak için burada olduğumu unutmayın.

Her seçtiğim ve açıklamasını yaptığım modellerden kendim beğendiğim ve kolay çalışmasını sizlere öğretmek sizlerde yaparken anlaşılır video olmasına dikkat ettiğimi düşünüyorum sizlerde bu düşünceme yorum yaparak beni mutlu edersiniz .

LASTİKLİ ÖRGÜ YELEK MODELİ
LASTİKLİ ÖRGÜ YELEK MODELİ

Evet yine çok güzel model ve değişik modelleri arka arkaya sizlere paylaşacağım sizlerde sayfamı veya kanalıma abone olarak diğer modellerden haberdar olacağını unutmayın .

BU MODEL nerede kullanmalıyız diye düşünmeyin çünkü her zaman bahsederim ki örnek yaptığınız her yerde güzel olur nasıl uyumlu olmaz örneğimiz kalın iple güzel olmaz fakat biz kalın ip kullanmalı isek o zaman işte bu modelimiz uyumlu değil diye düşünerek uyumlu ipimi ze göre model seçmeliyiz zaten küçük bir model deneyerek yaparsak sorun olmayacaktır.

Renkler evet arkadaşlar ben her renk deneyerek sizlere görsel olarak fikir verdiğimi düşünüyorum sizlerde izlediğinizde zaten anlatımımda bahsederek nasıl renk olmalı ve hangi modeli seçmeli ile ilgili bilginiz olur her ne kadar örgü biliyor olsak da yeni teknik teni modeller ve yapılışları keşfederek yaparsak bize de kolay çalışma olur .

KABARTMALI LASTIK MODELİ
KABARTMALİ LASTIK MODELİ

Sevgili örgü sevenler bu güzel modeller için üye veya takip etmenizi önerir ve bu modeli beğenerek yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.