TIĞ İŞİ AYICIKLI BEBEK YELEK MODELİN YAPILIŞI



AYICIK FİGÜRLÜ BEBEK YELEK MODELİ
AYICIK FİGÜRLÜ BEBEK YELEK MODELİ

Sevgili örgü sevenler yeni ve çok güzel tığ işi ayı figürlü bebek yelek modelin yapılışını sizlere sunmak fikir edinmenizi düşünerek paylaştım.

Tığ işi sevenler çok kolay yapacağını umarım fakat yine öğrenmek isteyen her kesin yapacağını düşünüyorum çünkü tam detay olarak anlatımlı video paylaştığım için izleyerek yapacağınızı düşünüyorum.

Yandan düğmeli bebek yelek modelin ayıcık figür ile harika bir görsel oldu sizlerde tığ işi trabzanla örüp değişik figürler ile süsleyebilirsiniz değişiklik böyle yapabilirsiniz.

Arkadaşlar şiş veya tığ işi düz örgü yaparak değişik figürler veya değişik çiçek motifler ile süsleyebilirsiniz harika model elde edebilirsiniz üstüne iğne ile işleme bilenler için işleme yaparak da harika olur illa örgü örnek olsun gerekmez süsleme yaparak da modeller güzel olur.

AYICIKLI FİGÜRLÜ BEBEK YELEĞİ
AYICIKLI FİGÜRLÜ BEBEK YELEĞİ

Örgü örmek bazen renkler ön plana çıkabiliyor nasıl mı süsleme yaparken canlı renkler kullanarak veya örgü yaparken etrafına uyumlu ipler ile süslemek gibi bir çok değişik görseller yaratabilirsiniz bu da benim fikrim sizlere paylaşmak istedim ki sizlerde fikir edinin diye şimdi bu güzel bebek ayı figürlü modeli örmek isteyen örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

FİGÜRLÜ BEBEK BATTANİYE MODELİ AYICIKLI
FİGÜRLÜ BEBEK BATTANİYE MODELİ AYICIKLI

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.