DANTEL GİBİ İŞLEDİM ŞALIMA KELEBEĞİ TAM DETAY ANLATIMI İZLE YAP



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel dantel gibi işlediğim şal modeli olan kelebek örneğimi siz örgü sevenlere sundum.

Sizlere bu modeli hazırlarken düşündüm bu model ile ne olabilir diye çok güzel bir fikrimi sunayım şiş ile lastik örüp üstüne bu kelebek örneği yaparak harika yelek veya hırka olur yada düşük kollu bir yazlık bluz olur ve harika modeliniz olur ben yapmayı düşünüyorum ve ilerde sizlere görsel olarak paylaşacağım .

Arkadaşlar anlatımını beğenenler birde yorumlarınızı beklerim değişik fikirleriniz olursa yardımcı olmak için burada olduğumu unutmayın.

KELEBEK ÜÇGEN ŞAL MODELİ
KELEBEK ÜÇGEN ŞAL MODELİ

Yine çok güzel bir model hazırlıyorum eğer kanalıma abone değil iseniz ücretsiz abone olarak ve diğer modellerden haberdar olmak isterseniz zil butonu aktif hale getirmenizi öneririm değişik örgü modellerden haberdar olursunuz .

Evet yine çok değişik şal modeli hazırladığımı düşünüyorum anlatımdan memnun kalırsanız sevinirim sizlerde bu güzel modellerden takip ederek haberdar olacaksınız .

Üç renk neden diye soracak olursanız ben önce hangi renk ile güzel olursa onu önereceğim için üç değişik ip kullanarak modeli hazırladım sizlerde alacak olduğunuz ip önce küçük bir motif yaparak deneyin ve hangi kalınlıkta güzel olduğuna karar verin.

KELEBEK ŞAL MODELİ
KELEBEK ŞAL MODELİ

Arkadaşlar ben ipin markasını vermek istemiyorum fakat bir ip denemek,deyim memnun kalırsam sizlere de önereceğim biraz kullanmam lazım onun için tüm ip markasını denedim ve en güzel ip buldum yakında sizlere paylaşarak sizlerde karar verirsiniz.

Sevgili örgü sevenler bu güzel dantel örgü görünümlü şal modeli yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin izleyerek çok kolay yapacağınızı umarak iyi seyirler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.