BAKLAVA DİLİMLİ KOLAY LİF MODELİN ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü seven hanımlar yine çok güzel ve çok kolay bir baklava desenli lif modelin yapılışını sizlere sundum.

Renkleri ile harika görünen bu lif modeli her çeyizde olmasa olmaz olarak düşünülür işte değişik ve güzel bir lif modeli yapılışında kolay olsun diye sizlere pembe hanımın hazırladığı anlatımlı videoyu paylaştım izleyerek yapılışında ve tekniğinden sizlerde faydalanarak kolayca yapacağınızı düşünüyorum.

Arkadaşlar çeyiz için basit olarak göre bilirsiniz fakat çeyizlerde sadece kendin için değil bir misafir gelse elinde bulunması gerek diye düşünün ve sizlerde bu kolay gösterişli lif modellerden hazırlayabilirsiniz yada kendinize misafir için yapabilirsiniz.

Evet değişik ve çok güzel olsun diye düşünür olursanız sayfamda değişik ve tam çeyizlik diyeceğiniz lif modeller mevcut bakarak fikir edinebilirsiniz.

Her zaman dediğim gibi yine sizlere fikirlerimi paylaşmak istiyorum ki her zan renk uyumuna dikkat edilmeli ki yaptığınız ne olursa olsun güzel gösterişli olsun.

Bende bir örgü seven olarak sizlere fikirlerimi paylaştım sizlerde yorum yaparak ve takip ederek değişik modellerden bilgilenirsiniz şimdi bu kolay gösterişli modeli yapacak olan sevgili örgü sevenlere kolay gelsin keyifli örgüler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.