HERKES AJURLU SANMIŞ BAKALIM ANLATIMINA



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel ajurlu olarak görünen fakat ajur yapmadan örülen bir örgü modelini daha sizlere sundum .

Bazı modeller çok değişik örgü stil ile yapılıp bizleri görselde yanıl,a biliyor fakat ben sizler için kolayca yapmanızda yardımcı olacak anlatımlı video sunuyorum ki izleyerek kolay olsun diye sizlerde bu yapılış anlatımlı video izlemenizi ve yapım aşamalara bakarak kolayca yapacağınızı düşünüyorum.

Arkadaşlar örgü modelleri biliyorum deyip modele bakarak yapmayın değişik örgü teknik için anlatım video izlemenizi tavsiye ederim sizlerde değişik teknik edinin .

Yine değişik örgü modeller için fikir edinmek isterseniz orgutarifleri kanalımda ve sayfamda var bakarak fikir edine bilirsiniz yakında değişik ve çok güzel model ile kanalımda ve sayfamda bulabilirsiniz şimdi bu güzel örgü modeli yapmak isteyen sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.