Çok güzel tabak altı supla modelin tam detay anlatımı



Sevgili hanımlar yine dantel gibi işlenen çok güzel değişik tığ işi ile yapılan bir supla örgü modelleri ile yapılışından bahsederek sizlere fikir vermek istedim.

Yapılışı tam detay olarak anlatımlı video paylaştım izleyerek çok kolayca yapacağınızı düşünüyorum umarım bu modeli de beğenecek ve yapacaksınız eğer yapmak isterseniz video anlatımını sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim.

Çeyiz hazırlayanlar için tam çeyizlik bir model olduğunu düşünüyorum çok güzel istediğiniz renkler ile yapabilirsiniz değişik model dantel gibi işlenmiş her renkle de güzel olur isterseniz renkler değişik her parça ayrı renkle yapabilirsiniz rengarenk olur gösterişli olmasını isterseniz diye fikrimi paylaşmak istedim.

Her yapılan el işi çok güzel olduğunu düşünüyor ve sizlere yorum yapıyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Arkadşlar sayfamı takip ederek veya üye olarak değişik ve en güzel modellerden haberdar olursunuz sizler model aramak yerine sayfamda her örgü ve el işlerinden bilgi vererek paylaşıyorum onun için burada olduğumu unutmayın.

Bu güzel tığ işi supla modeli yapmak isteyen sevgili örgü seven arkadaşlara şimdiden keyifli örgüler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.