TIĞ VE ŞİŞ İLE ÖRÜLEN GENÇ HİSSEDENLERE YAZLIK YELEK MODEL ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yeni bir örgü modeli olan hem tığ işi ile hem şişle yapılan çok güzel bir yelek modelli sizlere sundum yapılış anlatımı olan video paylaşarak yapılışında sizlere çok kolay olur diye düşündüm.

Arkadaşlar kendinizi genç hissediyorsanız deniz sahilde çok rahat kullanacağınız bir model veya akşam serinde gezmeye giderken kullanacağınız bir yelek modeli .

Motifler ile roba yapılarak şiş ile devam eden bir örgü modeli anlatımı tam detay olup izleyerek çok kolay yapabilirsiniz altına bir sandalet veya babet tığ işi ayakkabı ile kombin yaparak harika bir model elde edebilirsiniz ayakkabı modelin yapılışı sayfamda var bakarak fikir edinebilirsiniz.

Bu modelden yapmak isterseniz değişik motiflerden de yapabilirsiniz eğer dantel motifleriniz varsa başka motifler ile de çok güzel olur bazen örnek değil de modellerden fikir edinmeliyiz bence  yuvarlak her motif güzel olacaktır .

Nasıl yapılır diye düşünürseniz yapılış anlatımlı video paylaştım izleyerek yapabilirsiniz .

Sevgili örgü sevenler bu güzel modelleri örmek isteyenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.