MEKİK VE İĞNE OYA ARATMAYAN TIĞ OYASININ YAPILIŞI



Sevgili oya sevenler yine çok değişik bir oya fakat ne iğne oyası nede mekik oyası tamamen tığ oyası olarak yapılan çok güzel bir oyayı sizlere paylaşmak istedim.

Sayfama her zaman en güzel modelleri paylaştığımı düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim her zaman derim ya örnekler bir yerde kalmamalı diye evet iğne oyasına benzer fakat tığ oya olarak değişik örgü oldu mekik oyası diye sadece mekik oyasında kalmamalı bu örnekte gördük umarım sizlerde bu model gibi fikirler edinip değişiklik yapabilirsiniz.

Değişik oya modeller var sayfamda sizler de sayfama ve kanalım dan bakarak değişik oya ve el işlerinden yeni fikirler edine bilirsiniz .

Arkadaşlar bu güzel oya modelini ben beğenerek sizlere paylaştım yapılışına izlemenizi öneririm çünkü yapılışı izleyerek çok kolay yapabilirsiniz ve mekik oya olarak başka bir oya yapmanız da yardımcı olacaktır.

Bu modeli biraz daha büyütüp havlu ucuna yapabilirsiniz veya ben kanalıma bir fikir olsun diye sofra bezine oyalı bir model paylaştım bakıp fikir edinerek yapabilirsiniz .

Bu üç model bir arada tığ işi olarak yapılan oya modeli beğenip de yapacak olan sevgili oya sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.