SIRALI HALKALAR KUM BONCUK OYA NASIL YAPILIR GÖRELİM



Sevgili oya sevenler yine çok güzel hem halkalı hem boncuklu bir tığ oyasıyla sizlere fikir olsun istedim ve yapılışını anlatan video paylaştım.

Yapılışına gelince tarifini sizlere vererek kolay yapabilirsiniz ama bence bu modeli siz yapılış anlatımı olan videoyu izleyerek çok daha kolay yapmanıza yardımcı olacaktır.

Yine değişik oya ararsanız sayfamda değişik el işler ile oyalar var bakabilir ve paylaşabilirsiniz.

Sıralı halkalar Kum boncuklu oya modeli . Kum boncuk Oya ipi Oya tığı Halka (serum hortumu kesilebilir) Yazma, yemeni İlk olarak kum boncukları oya ipine geçirilir 1. Yazma kenarını kıvırarak üçer zincir çekip bir boş batılır , bir de batılır 4 kum boncuk alıp kapatıp geri batılır. Bu şekil örülür 2. 1 tane kum boncuklu örümcek örerek alt sıradaki 4 kum boncuk üstüne batılır. Bu sıra böyle tekrarlanır. 3. Son sırada iki kum boncuk üstüne batılır bir halka alınır halkanın çevresi birer tane kum boncuk örerek halkayı çevresi örülür Oya bu şekil de biter yapmak isteyenlere

şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.