FISTIKLI ÇİÇEKLERİ ÜÇGEN ŞAL MODELİ İLE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine yeni ve çok güzel üçgen şal modelin yapılışını sizlere kolay olsun diye anlattım.

Harika görsel ile yapılışı kolay olan fıstıklarla değişik çiçekler yapıp değişik bir üçgen şal modeli hazırladım sizlerde bu güzel zarif görünümlü örneği beğeneceğinizi umarım her zaman değişik güzel modellerden sizlere haberdar ediyorum diye düşünüyorum sizlerde yorum yaparak düşüncenizi belirterek ne istediğinizi ve her modelden haberdar edeceğim diye burada olduğumu unutmayın.

Bilindiği gibi fıstıklar lif olarak yapılır oysa dediğim gibi örgü bir yerde kalmamalı diye bende fıstıklı bir çiçekler yaparak bilgilendirmek istedim .

Gelin şalı olarak çok rahatlıkla kullanabilirsiniz bu model ile yelek yapılabilir .

Sevgili örgü sevenler bu güzel örneklerden haberdar olmak için kanalıma abone olarak ve zil butonuna basıp ilk örnekten siz haberdar olursunuz .

Yaz kış demeden yeni örgü modeller sunmak için buradayım sizlere yeni fikirler yeni örnekler sunacağım her zaman değişik örgü ve el işleri bu sayfamda ve kanalımda bulabilirsiniz .

Bu modeli eğer yapmak isterseniz ve yapamadığınızda yorumlardan bana ulaşarak sizlere yine yardımcı olurum şimdi bu güzel üçgen şal örgüyü yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler olsun izlemeden ve tekniği almadan yapmayın izle ki yapım aşaması kolay olsun iyi seyirler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.