BAL PETEK ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine yeni ve kolay bir örgü bal peteğinden bahsederek sizlere örnek ve yapılışında yardımcı olmak istedim.

Örnek aramada hem kolay olsun hemde güzel olsun diye model seçeriz işte hem çocuklar için hemde kendinize yapacağınız güzel bir örnek belki yapılışından biraz bilginiz olur fakat her zaman sizlere şu yorumu yaparım her kesin yapılış tekniği farklı izleyerek bu örneklerin değişik örgü stilini sizlerde yapmış olacaksınız.

Bize bu bal peteğin yapılışını hazırlayan ve yapılışında kolay olsun diye görselle bırakmadan anlatımlı video sunan pembe hanıma buradan çok teşekkür ederim değişik görsel ve yapılış anlatımlara bakarak fikrim olsun isterseniz sayfamda her model var olduğunu düşünüyorum sizlerde bu modellerden fikir edine bilirsiniz.

Sevgili örgü sevenler belki yaz aylarda  örgü zor olur diye düşüneceksiniz fakat kışa hazırlık olsun modeli keşvedin diye sizlere yeni modellerden her zaman bilgilendireceğim sizlerde fikir edinmiş olursunuz.

Bu g üzel örneği beğenenler ve yapacaklara kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.