ALTIN KEMER UZUN LİF MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bu sayfamda yine çok güzel yeni bir lif modelini paylaştım uzun lif olarak yapılan bu güzel lifi siz örgü sevenlere sunayım fikir olsun istedim.

Bazı lif modelleri var ki hem kolay hem güzel örnekler buda onlardan biri olduğunu düşünerek sizlere değişik örgü modelinden haberdar edeyim istedim ve yapılışı olan video sundum umarım bu güzel modeli de beğenerek yapacaksınız eğer yapmak isterseniz ve yapacak olursanız video izlemenizi tavsiye ederim çünkü tam detay olsa da teknik öğrenmek için izlemenizi öneririm.

Arkadaşlar her zaman söylerim örgü yaparken hem modelin yapılışı hemde renklerin uyumuna bakın diye evet renkler çok önemli modeli gösteren renklerin olduğunu unutmayın.

Değişik lif modellerde var sayfamda bakarak değişik fikirler edinebilirsiniz bize bu güzel modeli pembe hanım tasarlayıp yapılışında kolay olsun diye anlatımlı video sundu ve bende sizlere bu güzel model ile videoyu paylaştım.

Bu modeli yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.