ÇİÇEKLİ YUVARLAK LİF MODELİN DETAY ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel ve kolay yapabileceğiniz bir çiçekli lif modeli siz örgü sevenlere sundum .

Çok kolay yanı 2 saatte yapacağınız bir lif modeli yapabilirsiniz hem kolay hem güzel bir lif değişiklik olsun diye düşünenlere bu modeli beğeneceğinizi umarım . yapılışına gelince hem detay anlatımı olan video hemde tarif olarak sizlere paylaştım her ikisine de bakarak çok rahat örebilirsiniz renkleri harika uyumlu bir lif sizlerde renklerine dikkat ederek yaparsanız güzel olacaktır.

Yapılış tarifi.

Çiçekli yuvarlak lif modeli Modelimize 6 numara tığla ortadan bir puf çiçek yaparak başlıyoruz. Yaptığımız bu çiçeğin etrafına her bir yaprağına bir çiçek gelecek sekil de 6 tane daha puf çiçek yapıyoruz. Çiçekleri tamamladıktan sonra model istenen büyüklüğe gelene kadar ikili fıstıklar yaparak büyütüyoruz. Kenar oyası olarak üç kısımlara fıstıklardan oluşan minik üçgenler yapıyoruz. Bu üçgenlerin etrafını zincirlerle dolanıyoruz ve modeli sonlandırıyoruz. Dilerseniz çiçeklerin ortasına inci dikebilirsiniz.
Evet tarif de verdikten sonra örnekler benden yapması sizden olsun değişik lif bakmak isterseniz sayfamda bir çok lif modellerde var fikir edinebilirsiniz bu güzel modeli yapmak isteyen örgü sevenlere kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.