BAYRAM ŞEKERİ MİNİ ÇANTA NASIL YAPILIR VİDEO ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel bir fikir ile model paylaşmak istedim çocukları mutlu edecek ve gece ör sabah çocuğun sevinsin diye bir çanta yapılışını tam detay anlatımı sunmak istedim .

Çok güzel bir fikir olarak bize bu güzel modeli çocuk çantasını yapan ve tasarlayan pembe hanıma buradan çok teşekkür ederim değişik ve güzel hem de çok kolay gece otur sabah çocuğun sevinsin anne eli değmiş bir çanta ile bayram şekerini toplasın diye bende sizlere paylaşmak istedim her ne kadar eski bayramlar olmasa da yine çocuk için bayram güzeldir diye düşünüyorum hem karne hediyen olsun hem bayram hediyesi olsun diye hiç düşünmeden örebilirsiniz.

Arkadaşlar bayram şekeri mini çanta ile çocuğun bayrama mutlu edebilirsin yapılışına gelince evet tam detay anlatımlı videoyu sayfanın sonunda paylaştım izleyerek çok kolay yapabilirsiniz .

Değişik modellerden fikir edinmek isterseniz kanalıma ve sayfama üya ile abone olarak bir çok örneklerden fikrin olsun ben modelleri beğendiğinizi düşünerek paylaşıyorum sizlerde yorum yaparsanız sevinirim şimdi çocuğuna bu güzel bayram şekeri çantayı yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.