BONCUKLU YATAK ODA TAKIMI NASIL YAPILIR ?ANLATIMINA BAKALIM MI



Sevgili el işi seven hanımlar yine değişik boncuklu bir oda takım yapılışından sizlere fikir olsun diye paylaştım .

Değişik iğne oyası ile yapılan bu güzel boncuklu yatak oda takımını evleneceklere ve düğüne yakın olan gelin adaylara gelsin diye hem çok kolay hem çeyizlerinize yapıp harika bir çeyiz sandığınız  olsun diye sizlere fikir amaçlı paylaştım umarım sizlerde beğenip yapacaksınız yapılış anlatımlı video sundum izleyerek sizde çok kolayca yapabilirsiniz bize bu güzel model tarifini tam detay anlatan suzan hanıma buradan çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar bu model tam çeyiz hazırlığını yapanlar için model imdadı olarak düşünüyorum ve sizlere fikir olsun istedim .

Bu model ile salon takımını da yapabilirsiniz değişik olur ben bir örgü ve el işi seven olarak çok beğendim takipçilerim de bu modelden haberdar edeyim dedim değişik dantel model olarak yine sayfamda mevcut bakarak sizlerde fikir edinebilirsiniz .

Boncuklu oda takımı beğenip yapmak isteyen sevgili el işi sevenler şimdiden kolay gelsin izlemeden yapmayın kolay olsun isterseniz sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.