ÖRDÜKÇE ÖRESİN GELİR ÇOK GÜZEL TIĞ İŞİ ÖRGÜ MODEL YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel ördükçe öresim gelir diyeceğiniz bir örneği daha sizlere paylaşmak istedim.

Yapılış anlatımlı bir video sundum ve sizlerinde ördükçe öresiniz geleceğini düşünerek fikir olsun model diye paylaşmak istedim .

Değişik tığ işi bir örnek ve bir çok yerde de kullanabilirsiniz yapılış anlatımını izleyerek kolayca örebilirsiniz. Bize bu güzel modeli hazırlayıp fikir olsun diye düşünen ve yapmak için kolay olsun deyip video hazırlayan pembe hanıma buradan çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar sayfamda değişik örgü ve el işleri mevcut izleyerek ve sayfamı takip ederek çok güzel modellere sahip olacaksınız .

Orgutarifleri kanalımma abone olarak değişik ve çok güzel modellerden haberdar olursunuz her zaman derim ya bende örgü seven olarak en güzel ve en yeni modellerden sizlere fikir vermek için buradayım evet değişik modelleri severim ve sizlere de paylaşıp fikir edinmenize yardımcı olmak için buradayım umarım bu düşünceme sizlerde katılıyorsunuz.

Ördükçe öresim gelir modeli bende yaptım gerçekten örgüyü eline alınca sürükleyen bir model biri biter diğeri takıp ettiği için bunu yapayım derken bırakmak istenmiyor çok kolayda bir model gösterişli zaten pembe hanım yapılışını çok güzel anlattı izleyerek sizlerde yapacağınızı düşünüyorum.

Sevgili örgü sevenler bu güzel mo deli yapacak arkadaşlara şimdiden keyifli örgüler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.