ÖRGÜYE LALELER YAPINCA HARİKA OLDU ANLATIMINA BAKALIM MI



Sevgili örgü sevenler çok güzel laleler örgü modelini sizler için hazırlayıp yapılış  anlatımını yaparak paylaştım.

Evet arkadaşlar çok güzel bulduğum bu modeli tığ işi laleler olarak yelek yapılışında çok harika olacağını düşündüm ve sizlere üç ipi kullanarak değişik görsellerden bahsettim umarım sizlerde bu güzel modeli beğenecek ve yapacaksınız .

Eğer yapmak isterseniz yapım aşamasını  sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim çünkü arada bazı değişik bilgilerde sundum sizlerde fikir edinebilirsiniz başta yorum yaparak vaktinizi almak istemediğim için arada yorumlar yaptım ve kendim fikrimi sundum sizlerde yorum yaparak fikirlerinizi beyan ederseniz sevinirim .

ÇOK AMAÇLI LALE DESENLİ ÖRGÜ MODELİ
ÇOK AMAÇLI LALE DESENLİ ÖRGÜ MODELİ

Değişik fikrim olduğunu ve her örgü el işlerinde değişiklik sevdiğimi sizlere her zaman bahsederim yorumlarınız benim için çok önemli olduğunu unutmayın .

Arkadaşlar değişik modeller için sayfamdan veya kanalımdan bulabilirsiniz .

sizlere her zaman bahsederim ki sayfama üye kanalıma abone olarak her yeni modelden haberdar olursunuz diye değişik modellerden bilgilenirsiniz .

TIĞ İŞİ ÖRGÜ LALELER
TIĞ İŞİ ÖRGÜ LALELER

Arkadaşlar bu örgü modeli isterseniz kendinize isterseniz de çocuk veya bebekler için uyumlu olduğunu söyleyip fikriniz olsun istedim yapılışına gelince anlatımını yaptım umarım anlayıp çok kolay ca sizlerde örecek,siniz.

Bu güzel tığ işi kabarık lale modeli umarım beğenip yapacaksınız video izlemeye davet ediyorum.

Sevgili örgü sevenler değişik örgü tariflerimde buluşmak üzere şimdilik bu modeli beğenip yapacak olan sevgili örgü sevenlere kolay gelsin keyifli örgüler.

kaynak .orgutarifleri

Makale yazar:orgutarifleri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.