HERKESİN ÇOK BEĞENECEĞİ BİR ÖRNEK AÇIKLAMASIYLA



Sevgili örgü sevenler bu sayfama yine çok beğeneceğiniz güzel bir örgü model ile yapılış anlatımını sizlere sundum .

Tam detaylı bir örnek olduğunu ve anlatımla sizlerde izleyerek kolayca yapacağınızı düşünüyorum bizlere bu modeli hazırlayan pembe hanıma buradan çok teşekkür ederim .

Şiş ile harika örgü modellerden bakıp fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret ederek bir çok güzel örneğe sahip olursunuz .

Bende örgü seven olarak en güzel ve yeni modelleri sizlere sunmak açıklaması tam detay olan anlatımları da sizlere paylaşıp siz örgü sevenlere model konusunda yardımcı olmak istedim her zaman söylerim ki modellerden sizlere fikir ve örnek bulmanıza yardim etmek için buradayım diye evet en güzel örneklere sahip olun ve en güzel modeller sizim olsun istedim eğer kanalıma ve sayfama üye ile abone değilseniz tavsiye ederim ki sizde modellerden haberdar olu diye.

Arkadaşlar bu güzel model ile yelek çok güzel olur lastikler yapılışı değişik olması dikkatimi çekti siz örgü sevenlerde beğeneceğinizi  umarım yorum yaparak istediğiniz örgüde yardımcı olmak için burada olduğumu söylerim evet yardımcı olmak adına anlatım için kanalımdan sizlere paylaşacağım bu güzel örgü örneği yapmak isteyen örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.