YAZ GELDİ BİKİNİ ÖRGÜDEN OLSUN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yaz geldi kendi bikinimizi örgü ile yapalım  el emeğimiz olsun ve istediğimiz beden yapma şansımız olsun diye yapılış anlatımı olan bikini örgü modelin sizlere fikir olsun diye paylaştım.

Arkadaşlar yazın kendi bikini ve mayonuzu örebilirsiniz istediğiniz renkler ile ve her bedenden yapma şansınız olsun diye yapılışını paylaştım anlatımını izleyerek çok kolay yapabilirsiniz

Çok güzel dantel görünümlü olan bu örgü modelini umarım beğeneceksiniz artık kendi el emeği olarak yapabilirsiniz her zaman daha güzel oluyor el emeğimiz .

Bize bu güzel el örgü tığ işi bikini modeli hazırlayan ve biz örgü sevenlere kolay olsun diye yapılışını anlatan bir de videoyu hazırlayıp sunan suzan hanıma buradan çok teşekkür ederim.

Değişik modeller için sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacağını düşünüyorum umarım bu güzel modelleri beğenirsiniz bende siz örgü sevenlerden de yorumlarınızı beklerim tüm modellerimi paylaşarak bir çok örgü sevenlere ulaşacaktır.

Yaz için denize gireceğiniz bu güzel anlatımlı bikini modelini yapmak isteyen örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.