ÜZÜM SALKIMI LİF MODELİN YAPILIŞINA BAKALIM MI



Sevgili örgü sevenler yine çok değişik ve çok güzel bir üzüm salkım lif model ile sizlere fikir vereyim istedim.

Tam detay anlatımı ile yapılış videoyu hazırlayıp sizlere sundum bize bu güzel modeli hazırlayan ve biz örgü sevenlere kolay olsun diye anlatımını hazırlayıp anlatan suzan hanıma buradan çok teşekkür ederim.

Gösterişli bir örnek olarak bir çok süsleme ile lif modeli sunarken sizlere şunu söylemek istedim yapım aşamasını izleyerek sizinde yapılışında kolay olacaktır.

Yine harika renklerin uyumu ile model karşısındayız örnek ile renklerde uyumlu olunca bakın ne kadar güzel görünüyor sizlerde renklere ve süslemelere dikkat ederseniz bu model lif gibi çok güzel olacaktır.

Suzan hanım her zaman renklere ve görsele dikkat ediyor olması sizlere fikir olsun istediğim için fikrimi paylaşmak istedim.

Arkadaşlar sizlerde umarım bu lif modeli benim kadar beğeneceksiniz diğer değişik modellerden de bakalım fikir edinelim isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Bu güzel üzüm salkımı olan lif modelini yapmak isteyen sevgili örgü sevenlere şimdiden yapılışında izleyerek yapmanızı öneririm ve kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.